Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Eerste editie Leyhoeve Lentefair Gezellig & groot succes

Opbrengst Leyhoeve Lentefair: €969,20 voor de Voedselbank Groningen

17 / 05 / 2023

Op woensdag 10 mei vond de eerste editie plaats van de Leyhoeve Lentefair. En wat was het gezellig! Om 12.00u gingen de deuren open. Kleurrijke, gevarieerde stands zorgden voor een gezellige sfeer.

Zo kon men heerlijk rondkijken bij diverse kraampjes met o.a. bloemen, houtbewerking, borduurwerk, tassen, huisdecoratie en schilderwerk. Daarnaast konden bezoekers genieten van heerlijke koffie en lekkere hapjes en drankjes vers bereid door leveranciers, was er muziek van Marc Roelaarts en een heus Rad van Fortuin waar men ieder uur leuke prijzen kon winnen.

Hierbij willen we alle standhouders, leveranciers, collega’s en vrijwilligers bedanken voor zijn/haar bijdrage. Mede door de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen zal dit zeker een vervolg krijgen, de eerste voorbereidingen zijn zelfs al gestart.

Fantastische opbrengst

De opbrengst van Rad van Fortuin heeft het prachtige bedrag van €969,20 opgebracht voor de Voedselbank Groningen. Daar zijn we heel blij mee.

Vanochtend hebben locatiemanager Milou Buisman, F&B Manager Camiel Nunes Vaz en Teamcoordinator Michelle de Vries de cheque uitgereikt aan Jack Koops, bestuurslid Marketing, communicatie & commercie van de Voedselbank Groningen.

Van links naar rechts op de foto: Jack Koops, Michelle de Vries, Milou Buisman en Camiel Nunes Vaz.