Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

28 september - 4 oktober Week van de Ontmoeting

Week van de Ontmoeting

25 / 09 / 2023

Deze week, op donderdag 28 september, begint de Week van de Eenzaamheid. Bij De Leyhoeve noemen we deze week de Week van de Ontmoeting en duurt tot en met woensdag 4 oktober. Ontmoeting en verbinding staan centraal.

Deze week bieden we allerlei activiteiten aan. Zo is er een Ontmoetingscafé met koffie-uurtjes en zijn er aanschuiftafels om samen te genieten van een smakelijke dagspecial. Verder kan er genoten worden van een concert, zal Stichting Wens Ambulance een presentatie verzorgen, is er workshop Actieve voorbereiding op ouder worden en kan er op locatie kleding geshopt worden bij Modehuis Kort. Allerlei leuke momenten om andere mensen te leren kennen en genieten van samenzijn.

‘Door aansprekende, laagdrempelige activiteiten te organiseren willen we het leefplezier en woongenot vergroten. Daarnaast hopen we hiermee dat we de kwetsbare mensen kunnen bereiken om ook aansluiting te vinden zodat zij zich minder eenzaam voelen. Het past bij onze visie dat we mensen een fijne plek bieden om aangenaam oud te worden. Waarbij er veel ruimte is voor eigen regie en zij op deze manier ook actief in de samenleving staan’, aldus Milou Buisman, General Manager & Clemens van den Berg, Zorgmanager.

Het volledige programma vindt u hieronder: