Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Seniorenwoningen te huur Groningen

Ouderen woning

Ouderen die een geschikte woning zoeken waarbij ze samen met hun partner zelfstandig kunnen wonen, helpen we bij De Leyhoeve graag verder. Ook wanneer u een seniorenwoning zoekt voor uw ouders. Vraag een rondleiding aan in het wooncomplex van De Leyhoeve in Groningen. Hier ontdekt u de ruime appartementen voor 55-plussers en de luxe faciliteiten.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Ouderen bepalen zelf hoe hun woning eruitziet

De woning voor ouderen is speciaal ontworpen als persoonlijke woning waar u als 55-plusser zelfstandig woont. Bij De Leyhoeve kiest u uit verschillende woonvormen: een hoekwoning, tussenwoning of penthouse. Er zijn bovendien woningen voor ouderen in verschillende formaten. Kiest u voor een knus appartement of een ruime woning? U bepaalt het zelf! Al deze woningen zijn op een duurzame en aardbevingsbestendige manier gebouwd. Omdat wij geloven in een persoonlijke woonomgeving, is de woning voor ouderen personaliseerbaar. U kiest zelf de keuken en badkamer uit voor uw appartement. Bovendien worden koppels niet gescheiden in ons wooncomplex. Ook als u en uw partner andere zorgbehoeften hebben, blijft u samenwonen in hetzelfde complex.

Ontdek de faciliteiten tijdens een rondleiding

Een seniorenwoning staat natuurlijk niet op zich. Als inwoner van ons wooncomplex, maakt u gebruik van onze uitstekende faciliteiten. Denk daarbij aan het zwembad, de kapper of de Brasserie. Bovendien staat ons gastvrije personeel altijd voor u klaar als u ouderenzorg nodig heeft. Laat u overtuigen door onze woningen voor ouderen tijdens een persoonlijke rondleiding. Maak meteen een afspraak online. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.