Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Seniorenwoningen te huur Groningen

Ouderen woning

Bent u op zoek naar een ouderen woning waar u samen met uw partner zelfstandig kunt wonen? Of zoekt u een seniorenwoning voor uw ouders? Vraag een rondleiding aan in het wooncomplex van De Leyhoeve in Groningen. Hier ontdekt u de ruime appartementen voor 55-plussers en de luxe faciliteiten.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Bepaal zelf hoe uw ouderen woning eruitziet

Een ouderen woning is speciaal ontworpen als persoonlijke woning waar u als 55-plusser zelfstandig woont. Bij De Leyhoeve kiest u uit verschillende soorten woningen: een hoekwoning, tussenwoning of penthouse. Er zijn bovendien woningen voor ouderen in verschillende formaten. Verkiest u een knus appartement of een ruime woning? U bepaalt het zelf! Al deze woningen zijn op een duurzame en aardbevingsbestendige manier gebouwd. Omdat wij geloven in een persoonlijke woonomgeving, is de woning voor ouderen personaliseerbaar. U kiest zelf de keuken en badkamer uit voor uw appartement. Bovendien worden koppels niet gescheiden in ons wooncomplex. Ook als u en uw partner andere zorgbehoeften hebben, blijft u samenwonen in hetzelfde complex.

Ontdek de faciliteiten tijdens een rondleiding

Een ouderen woning staat natuurlijk niet op zich. Als inwoner van ons wooncomplex, maakt u gebruik van onze uitstekende faciliteiten. Denk daarbij aan het zwembad, de kapper of de Brasserie. Bovendien staat ons gastvrije personaal altijd voor u klaar als u zorg nodig hebt. Laat u overtuigen door onze ouderen woningen tijdens een persoonlijke rondleiding. Maak meteen een afspraak online. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.