Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Seniorenwoningen te huur Groningen

Ouderenzorg Groningen

Bent u op zoek naar een wooncomplex met uitstekende ouderenzorg in Groningen voor uw ouders of uw partner? Wooncomplex De Leyhoeve aan de Euroborg beschikt over tientallen zorgsuites voor ouderen met een grote zorgbehoefte. Hier krijgen uw ouders of u en uw partner de beste verzorging in een aangename en persoonlijke omgeving. Lees verder of vraag meteen een rondleiding aan.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Zorgsuites met uitstekende ouderenzorg in Groningen

Wanneer het onmogelijk is om zelfstandig thuis te blijven wonen met uw partner in Groningen, heeft u nood aan een seniorenwoning met uitstekende ouderenzorg. Dankzij de woningen in ons wooncomplex vlak bij de Euroborg, hoeft u uw vertrouwde stad niet te verlaten. Heeft uw partner of een van uw ouders dementie of een somatische zorgvraag? Dan huurt u een speciale zorgsuite. Ook als slechts één van beide partners extra zorg nodig heeft, verblijft u beiden in De Leyhoeve met speciale ouderenzorg in Groningen. Bij De Leyhoeve blijven partners bij elkaar. Zo wordt u samen op een aangename manier oud. Onze woningen zijn bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig gebouwd.

Ontdek de beste zorg en faciliteiten

Voor de beste ouderenzorg in Groningen, beschikt ons wooncomplex over uitstekende faciliteiten. Indien gewenst krijgt u elke dag, én op elk moment van de dag, hulp van ons zorgpersoneel. Bovendien is er een inpandige apotheek, huisartsenpost, diëtist en fysiotherapeut. Alles wat u nodig heeft, vindt u hier. Wilt u een zorgsuite huren voor uzelf of uw ouders? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.