Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Samen aangenaam oud worden? Het kan!

Seniorenflat Groningen

Wilt u een seniorenflat huren in Groningen? Voor uw ouders of uzelf en uw partner? Kies dan voor de persoonlijke sfeer en luxe faciliteiten in De Leyhoeve. In ons wooncomplex geniet u samen met uw partner van een zorgeloos pensioen in een groene omgeving. Lees verder en ontdek wat wij te bieden hebben voor 55-plussers.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Kies voor een seniorenflat met huiselijke sfeer in Groningen

In een seniorenflat van De Leyhoeve in Groningen blijven u en uw partner zelfstandig wonen in een huiselijke sfeer. U bepaalt zelf de grootte en de inrichting van uw seniorenflat in Groningen. Elke woning is bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig. Wanneer nodig, krijgt u altijd de nodige zorg. Het vriendelijke personeel staat 24/7 voor u klaar. Er is zelf een boodschappenservice voor wie even de deur niet uit wil of kan.

Geniet van de luxe faciliteiten met vrienden en familie

Blijft u liever in uw vertrouwde huis wonen, in plaats van te verhuizen naar een seniorenflat in Groningen? Omdat u bang bent eenzaam te worden? Dat hoeft niet! Bij De Leyhoeve bent u nooit eenzaam. U bent altijd in het gezelschap van uw leeftijdsgenoten. Bovendien zijn er heel wat faciliteiten, zoals een zwembad, pizzeria en een Brasserie. Daar geniet u samen met familie en vrienden van een echte Italiaanse pizza of heerlijke maaltijd. Wilt u eropuit trekken? Dan neemt u eenvoudig de bus of trein vlak bij het zorgcomplex. Ontdek dit en veel meer tijdens een rondleiding in De Leyhoeve. Maak meteen een afspraak online. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.