Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Serviceflat Groningen

In een serviceflat van De Leyhoeve in Groningen geniet u van de gastvrijheid zoals u kunt verwachten in een hotel. Ons personeel staat 24/7 voor u klaar en u maakt gebruik van services zoals een boodschappenservice, roomservice en postservice. Vraag vrijblijvend een rondleiding aan in onze duurzame en aardbevingsbestendige woningen en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Vier redenen om te kiezen voor een serviceflat in Groningen

Nadat u uw koophuis heeft verkocht, komt er geld vrij waar u veel jaren onbezorgd van kunt leven. U bent bij ons van alle gemakken voorzien en profiteert van de volgende voordelen:

  • Geen onderhoud meer aan uw woning en tuin
  • Gastvrijheid door onze medewerkers
  • Sociaal contact met uw medebewoners
  • Comfortabel en veilig wonen

Geniet van verschillende faciliteiten in en rondom het zorgcomplex

Een eigen Brasserie, pizzeria, coffee corner en een gezellige bar. Het zijn allemaal voorbeelden van horecafaciliteiten die aanwezig zijn in uw serviceflat in Groningen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de huisartsenpost, apotheek, kapper, fysiotherapeut en de diëtist.

Een vrijblijvende rondleiding

Wij beschikken over alle faciliteiten om bewoners en gasten van alle gemakken te voorzien. Heeft u vragen of wilt u onze serviceflats in Groningen bekijken? Bereik ons voor vragen via 050 – 206 92 92 of vraag een vrijblijvende rondleiding aan.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.