Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Samen aangenaam oud worden? Het kan!

Verzorgingshuis Groningen

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Groningen waar u samen met uw zorgbehoevende partner kunt wonen? Of zoekt u verzorgingstehuizen in Groningen waar uw ouders bij elkaar mogen blijven? Bekijk dan de speciale zorgsuites van De Leyhoeve voor ouderen.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Aangenaam oud worden met uw partner in ons verzorgingshuis in Groningen

De visie van De Leyhoeve is een aangenaam thuis voor 55-plussers. Een thuis, dat is waar u samen met uw partner woont. In de meeste verzorgingstehuizen in Groningen is dat onmogelijk. In onze zorgsuites doen we er alles aan om uw beiden samen te laten wonen, ook al heeft uw partner andere zorgbehoeften. De suites in ons wooncomplex en verzorgingshuis te Groningen zijn hiervoor speciaal aangepast. Verder maatwerk is nog mogelijk. Bovendien staat ons bekwaam zorgpersoneel altijd klaar om u te helpen. U of uw mantelzorger bepaalt zelf hoeveel en welke zorg u en uw partner nodig hebben. Een vrijheid die in veel verzorgingstehuizen in Groningen ongekend is.

Blijf genieten van het leven

Is het lastig om nog langer zelfstandig te wonen in uw oude huis? Een verhuizing naar een verzorgingshuis in Groningen betekent niet dat u geen plezier meer kunt maken. Ons wooncomplex is gelegen in een leuke buurt direct grenzend aan het water, een park, mooie tuinen en een bioscoop nabij. In de Brasserie of de koffiehoek geniet u van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Sporten kan in de fitness ruimte en er is ook een zwembad en schoonheidssalon. Weinig verzorgingstehuizen in Groningen hebben dezelfde gunstige ligging en faciliteiten als De Leyhoeve. Ontdek alvast wat dit duurzame en aardbevingsbestendige verzorgingshuis in Groningen u of uw ouders te bieden heeft tijdens een rondleiding. Meld u hiervoor online aan. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.