Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Seniorenwoningen te huur Groningen

Zoekt u seniorenwoningen die te huur staan in Groningen? Voor uzelf of uw ouders? Neem dan een kijkje bij de seniorenhuisvesting van De Leyhoeve in Groningen. Blijf zelfstandig wonen in een huiselijke sfeer en ontvang de nodige zorg. Zo geniet u samen met uw partner van een zorgeloos pensioen.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Seniorenwoningen te huur Groningen

In onze seniorenhuisvesting in Groningen woont u nog vele jaren zelfstandig. Daarom geniet u in alle onze seniorenwoningen te huur in Groningen van een persoonlijke sfeer. U bepaalt zelf wat voor woning u wenst te huren en hoe groot deze is. Ook kiest u zelf bijvoorbeeld uw keuken en badkamer uit. De seniorenhuisvesting in Groning is bovendien bestemd voor u en uw partner. Zelfs met verschillende zorgbehoeftes, kunt u bij elkaar blijven wonen.

Zorgeloos genieten dankzij uitstekende zorg

Kiest u voor een van onze seniorenwoningen te huur in Groningen? Dan wordt u zorgeloos oud. Het zorgpersoneel staat 24/7 voor u klaar wanneer nodig. Bovendien heeft onze seniorenhuisvesting in Groningen heel wat zorgfaciliteiten. Denk daarbij aan een apotheek, huisartsenpost en fysiotherapeut, maar ook een kapper, schoonheidssalon en boodschappenservice. Ook zijn deze woningen op duurzame en aardbevingsbestendige manier gebouwd.

Ontdek uw nieuwe thuis

Bij de seniorenwoningen die te huur zijn in Groningen geniet u in de omgeving van mooie tuinen en een park. Perfect om te genieten van een leuke wandeling. Onze seniorenwoningen te huur zijn nabij de Euroborg in Groningen. Dat betekent dat er dichtbij een bus- en een treinstation zijn. U maakt dus eenvoudig een uitje, alleen of met vrienden en familie. Ontdek al dit en meer tijdens een rondleiding in wooncomplex De Leyhoeve. Vraag online een afspraak aan. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.