Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Samen aangenaam oud worden? Het kan!

Zorgcentrum Groningen

Aangenaam oud worden doet u in het zorgcentrum van De Leyhoeve in Groningen. Wij beschikken over 208 riante en luxe appartementen, 70 zorgsuites voor intensieve zorg, 4 zorg logeerkamers en 2 mooie hotelkamers. Wij vertellen u graag meer over ons zorgcentrum tijdens een vrijblijvende rondleiding.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

‘Healing Hospitality’ in het zorgcentrum in Groningen

Wij geloven in de kracht van ‘Healing Hospitality’. U staat als bewoner centraal en woont zo lang mogelijk zelfstandig thuis door middel van een onzichtbare zorginfrastructuur. Ook profiteert u van onder andere:

  • Zorgmedewerkers die 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig zijn
  • Prachtig aangeklede buitenruimtes rondom het complex
  • Een fraaie Brasserie, pizzeria, coffee corner en een gezellige bar

Ontdek de bruisende omgeving van ons wooncomplex

Ons personeel kijkt ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons aardbevingsbestendig complex, dat ook zeer duurzaam gebouwd is. Geniet op het terras van het uitzicht op het Winschoterdiep, wandel met uw kleinkinderen naar het voetbalstadion Euroborg of bezoek het centrum van Groningen met het openbaar vervoer. Download onze brochure online en ontdek wat wij u nog meer te bieden hebben.

Vraag een vrijblijvende rondleiding aan

Wij begrijpen dat u graag ons zorgcentrum in Groningen komt bekijken, voordat u zichzelf aanmeldt. Vraag een vrijblijvende rondleiding aan en geef uw voorkeuren door met betrekking tot uw woonwensen. Hoe wilt u wonen? Wat is bijvoorbeeld de gewenste woonoppervlakte en wilt u samen met uw partner of alleen de woning betrekken. Vragen die u op voorhand heeft, stelt u door te bellen naar 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.