Locaties

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Samen aangenaam oud worden? Het kan!

Zorgcentrum Groningen

Aangenaam oud worden doet u in het zorgcentrum van De Leyhoeve in Groningen. Wij beschikken over 208 riante en luxe appartementen, 70 zorgsuites voor intensieve zorg, 4 zorg logeerkamers en 2 mooie hotelkamers. Wij vertellen u graag meer over ons zorgcentrum tijdens een vrijblijvende rondleiding.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

‘Healing Hospitality’ in het zorgcentrum in Groningen

Wij geloven in de kracht van ‘Healing Hospitality’. U staat als bewoner centraal en woont zo lang mogelijk zelfstandig thuis door middel van een onzichtbare zorginfrastructuur. Ook profiteert u van onder andere:

  • Zorgmedewerkers die 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig zijn
  • Prachtig aangeklede buitenruimtes in het complex
  • Een fraaie Brasserie, pizzeria, coffee corner en een gezellige bar

Ontdek de bruisende omgeving van ons wooncomplex

Ons personeel kijkt ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons duurzaam en aardbevingsbestendig complex. Geniet op het terras met uitzicht op het Winschoterdiep, wandel met uw kleinkinderen naar het voetbalstadion of bezoek het centrum van Groningen met het openbaar vervoer. Download onze brochure online en ontdek wat wij u nog meer te bieden hebben.

Vraag een vrijblijvende rondleiding aan

Wij begrijpen dat u graag ons zorgcentrum in Groningen komt bekijken, voordat u zichzelf aanmeldt. Vraag een vrijblijvende rondleiding aan en geef uw voorkeur over hoe u wilt wonen door. Kies bijvoorbeeld uit verschillende oppervlaktes en geef aan of u alleen of met uw partner de woning wilt betrekken. Vragen die u op voorhand heeft, stelt u door te bellen naar 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.