Locaties

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Zorginstellingen Groningen

Zorginstellingen Groningen

Er bestaan verschillende zorginstellingen in Groningen, maar services zoals in een hotel ontvangt u bij De Leyhoeve. Onze medewerkers hebben een passie voor gastvrijheid en hospitality en nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Uw behoeften staan centraal in een van de beste zorginstellingen in Groningen

Naast dat we verschillende appartementen aanbieden, beschikken we ook over 74 zorgsuites. Hier verblijven bewoners met een vorm van dementie of somatische zorgaanvraag. Het is mogelijk om als echtpaar te verblijven in een van onze zorgsuites, ook wanneer slechts een van beide bewoners een WLZ-indicatie heeft. Onze bewoners hebben een leeftijd variërend van 65 tot ± 95 jaar. Al onze woningen zijn bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig.

Een kortdurend verblijf in de vorm van logeeropvang

Ontzorgen van de mantelzorg, dat is het doel van logeeropvang. Per kalenderjaar heeft een verzekerde aanspraak op maximaal 156 nachten logeeropvang, die het hele jaar naar behoefte ingezet kunnen worden. Wij verstrekken eten en drinken, houden de logeerruimte en andere ruimtes schoon.

Een rondleiding bij een van de beste zorginstellingen in Groningen

Heeft u interesse in een van onze zorgsuites? Meld u aan voor een vrijblijvende rondleiding. Wij laten u graag alle faciliteiten zien en bespreken de mogelijkheden voor uw wensen. Voor vragen die u op voorhand heeft, belt u met een van onze medewerkers via 050 – 206 92 92. Komt u binnenkort eens langs bij een van de beste zorginstellingen in Groningen?

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.