Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Zorginstelling Groningen

Zorginstelling Groningen

Er bestaan verschillende zorginstellingen in de provincie Groningen, maar bij De Leyhoeve ontvangt u de services zoals in een hotel. Onze medewerkers hebben een passie voor gastvrijheid en hospitality en nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Uw behoeften staan centraal in één van de beste zorginstellingen in Groningen

In onze zorggroep Groningen bieden we verschillende appartementen, maar beschikken ook over 74 zorgsuites. Hier verblijven bewoners met een vorm van dementie of somatische zorgvraag. Het is mogelijk om als echtpaar te verblijven in een van onze zorgsuites, ook wanneer slechts een van beide bewoners een WLZ-indicatie heeft. Onze bewoners hebben een leeftijd variërend van 65 tot ± 95 jaar. Al onze woningen zijn bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig.

Een kortdurend verblijf in de vorm van logeeropvang

Ontzorgen van de mantelzorg, dat is het doel van logeeropvang. Wist u dat een verzekerde per kalenderjaar aanspraak maakt op maximaal 156 nachten logeeropvang, die het hele jaar naar behoefte ingezet kunnen worden? Bij De Leyhoeve kunt u deze verzekerde logeeropvang inzetten en dus tijdelijk bij ons verblijven met de nodig zorg. Zo verstrekken wij onze gasten eten en drinken, kunnen gasten deelnemen aan de dagelijkse activiteiten en zorgen we dat de logeerruimte netjes schoon wordt gehouden.

provincie groningen

Onze brochures voor meer informatie

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven over alles wat De Leyhoeve Groningen te bieden heeft, hebben we meerdere brochures opgesteld. Zo leest u alles over thuiszorg, wonen voor ouderen, onze verschillende locaties en het laatste nieuws. De brochures zijn een uitstekend startpunt voor iedereen die overweegt deel uit te maken van onze gemeenschap. Klik hier om de brochures te downloaden.

Een rondleiding bij een van de beste zorginstellingen in Groningen

Heeft u interesse in een van onze zorgsuites? Meld u aan voor een vrijblijvende rondleiding. Wij laten u graag alle faciliteiten zien en bespreken de mogelijkheden op basis van uw wensen. Voor vragen die u op voorhand heeft, belt u met een van onze medewerkers via 050 – 206 92 92. Komt u binnenkort eens langs bij één van de beste zorginstellingen in Groningen?

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.