Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Zorgwoning Groningen

Zorgwoning Groningen

Welkom thuis in uw eigen zorgwoning in De Leyhoeve Groningen! Ons zorgcomplex is prachtig gesitueerd aan het water. De riante appartementen bieden u een oase van rust, comfort, licht en ruimte. Download onze brochure online en ontdek de zorgwoningen die wij u te bieden hebben.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Ontdek onze luxe zorgwoningen in Groningen

Samen met uw partner aangenaam oud worden? Het kan! U heeft de volledige keuzevrijheid uit zeven woningformaten: 65 m2, 85 m2, 100 m2, 115 m2, 130 m2 en 150 m2. Ook beschikken we over een aantal fraaie penthouses met dakterras. Bekijk online de zorgwoningen die wij op dit moment te huur hebben in Groningen.

WLZ-indicatie

Het Modulair Pakket Thuis is een zorgvorm binnen de Wet Langdurige Zorg (Wlz), soms aangeduid als de verzilveringsvorm. Dit pakket maakt het mogelijk dat u in uw eigen, onafhankelijke appartement bij De Leyhoeve blijft wonen. Binnen de indicatie die het CIZ heeft vastgesteld voor langdurige zorg, ontvangt u een deel van de benodigde zorg van ons.

Volledig Pakket Thuis

Met een CIZ-indicatie voor langdurige zorg kunt u bij De Leyhoeve gebruikmaken van het Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit betekent dat u zelfstandig kunt wonen in een Zorgsuite of appartement en zorg op maat ontvangt. Het VPT omvat verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, maaltijden, schoonmaak en logeeropvang, afhankelijk van uw specifieke behoeften. De aanvraag verloopt via het CIZ, waarbij De Leyhoeve u ondersteunt. Deze zorg wordt vergoed door de Wlz, maar er is een eigen bijdrage vereist, die door het CAK wordt berekend op basis van uw financiële situatie. Klik hier voor meer informatie over het Volledig Pakket Thuis.

blijven wonen

Wanneer heeft u recht op onze basisdiensten?

Zelfstandig wonen betekent meer dan alleen een comfortabele en veilige woning; het omvat ook ondersteunende diensten die het dagelijkse leven veraangenamen. Onze basale woondiensten zijn ontworpen om volledig aan uw behoeften te voldoen. Dit omvat onder andere de regelmatige schoonmaak van uw woning, zodat u altijd kunt genieten van een frisse en hygiënische leefomgeving.

Daarnaast voorzien wij u van essentiële benodigdheden zoals toiletpapier en schoonmaakmaterialen. Om ontspanning en sociaal contact te bevorderen, bieden wij diverse recreatieve activiteiten aan. Ten slotte leveren wij een voedselpakket met onder andere groenten, fruit, boterhammen, zuivel, noten en dranken.

vrije sector

Meer informatie nodig? Lees onze brochures

Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten en faciliteiten raden we geïnteresseerden aan onze zorgbrochures te lezen. In deze brochures vindt u alle informatie over de zorg die De Leyhoeve biedt. Ontdek onze zorgbenadering en de verschillende woonmogelijkheden. De brochures zijn een uitstekend startpunt voor iedereen die overweegt deel uit te maken van onze gemeenschap.

Brochurers

 

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.

Bent u benieuwd naar de warme sfeer en een zorgcomplex dat van alle gemakken voorzien is? We nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. Tijdens deze rondleiding krijgt u een uitgebreid beeld van het leven bij De Leyhoeve, inclusief onze comfortabele appartementen, uitgebreide zorgmogelijkheden en levendige gemeenschapsactiviteiten. Ook voor intensieve zorg kunt u terecht bij de Leyhoeve. Het is de ideale gelegenheid om uw vragen te stellen en zelf te ervaren wat ons zo bijzonder maakt. Interesse? U bent van harte welkom!

Diverse voorzieningen en horeca

Naast dat u van alle gemakken bent voorzien in een van onze woningen, biedt ons zorgcomplex tal van voorzieningen voor jong en oud. Denk hierbij aan een:

Ook bent u altijd van harte welkom bij onze eigen huisartsenpost, apotheek, kapper, fysiotherapeut en diëtist. Al onze faciliteiten zijn bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig gebouwd. Komen de kleinkinderen langs? Wandel naar het nabijgelegen voetbalstadion en het kinderdagverblijf vangt uw kleinkinderen op als u bijvoorbeeld even boodschappen gaat doen.

De Leyhoeve: comfortabel leven voor senioren

Ook van uw oude dag genieten in één van onze zorgwoningen in Groningen? Meld u aan voor een rondleiding en schrijf u online in. Voor vragen die u op voorhand heeft staan wij u ook graag telefonisch te woord via 050 – 206 92 92.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & Vieren