Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

De Leyhoeve aanwezig als gastspreker Het Grootste Kennisfestival

Leyhoeve Zorg aanwezig als gastspreker op Het Grootste Kennisfestival

31 / 05 / 2023

Donderdag 15 juni vindt Het Grootste Kennisfestival plaats in Deventer: een kennisplatform voor verhalen en ervaringen uit de theorie en de praktijk. Want iedere verandering begint met een goed verhaal. Een platform voor mensen die willen vernieuwen en waar inspiratie, handvatten en ideeën gedeeld worden en nieuwe contacten gelegd kunnen worden.

Tijdens deze middag zullen onze collega’s Gré Wiskerke-Hulshof (Directeur/Bestuurder) en Jory Elshout (Programmamanager Zorg) in gesprek gaan over ‘samen-leving’. Kunnen we een beweging in gang zetten naar weer meer omzien naar elkaar en SAMEN-leven als samenleving?

Onze samenleving is namelijk in verandering. Er is sprake van een dubbele vergrijzing en steeds grotere tekorten op de arbeidsmarkt. Wat is de betekenis hiervan in de dagelijkse praktijk van en organisatie voor ouderenzorg? Gré en Jory nemen u mee in hoe wij hier mee omgaan: “wat doen we, kunnen we doen en met wie? Om dan daar weer op te anticiperen. Bij Woonlandschap de Leyhoeve dragen we een steentje bij om deze transitie mede vorm te geven.”

Hiervoor werken we samen in de regio, gaan we anders werken, innoveren we onze processen, ook op het gebied van technologie, vernieuwen we samen met burgers en leren en ontwikkelen op een wijze die aansluiting maakt met de leefwereld van onze bewoners. Wat doen we, hoe doen we dat, wat hebben we ervoor nodig en wat komen we tegen op onze reis.

Praat ook mee, we zijn van 16:00-16:40 te vinden in de loods. Wilt u er ook bij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar, u kunt ze hier kopen.