Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg November 2023

Nieuwsbrief Radicale Vernieuwing Zorg November 2023

13 / 11 / 2023

We zijn actief deelnemer in de beweging ‘Radicale vernieuwing zorg’. De beweging droomt van en werkt aan zorg thuis en in het verpleeghuis waarin mensen het belangrijkst zijn. En niet de regels, protocollen of gewoonten. Het gaat om wat er speelt in en tussen de mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen. Zowel in het verpleeghuis als bij zorg thuis. Wie zorg nodig heeft, moet binnen zijn eigen mogelijkheden een waardig leven kunnen leiden, met zorg die daarbij past. 

Graag brengen we u de nieuwsbrief van Radicale Vernieuwing van deze maand onder uw aandacht. Met een terugblik naar de halfjaarlijkse ontmoeting die op 12 oktober plaatsvond met als thema: Stap voor stap naar een zorgzame gemeenschap, hoe dan?!
en meer informatie rondom de pilot ‘Welke kwaliteitsgegevens dragen daadwerkelijk bij aan Waardevolle zorg?’ welke gaat over de aanlevering van kwaliteitsindicatoren. Kun je wel wat financiële ondersteuning gebruiken? Het Agis Innovatiefonds heeft nu weer een subsidie-oproep met het thema: (ZORG) samen in de buurt.