Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wil je meer werken? Laat het merken!

Sharon is bewust meer gaan werken, lees en beluister hier haar verhaal

29 / 03 / 2023

Onze collega Sharon werkt 5 jaar als medewerker wonen & welzijn met heel veel plezier bij ons. Ze hecht veel waarde aan de continuïteit van het leven van de bewoners op onze zorgvleugel en is sinds kort meer gaan werken. “Het mooiste is dat ik iets kan toevoegen aan het leven van de bewoners zodat zij een mooie oude dag hebben.”

Tijdens het traject Samen het Potentieel Pakken heeft zij besloten om meer te willen werken en dit heeft ze gedeeld met haar leidinggevende. “Zij was hartstikke blij dat ik meer wilde gaan werken. En met vier uur extra heb ik nog steeds een goede privé-werkbalans. Ook iedereen thuis was heel positief, ze weten dat ik hier op mijn plek zit. Zowel voor mensen die hier al wat langer werken maar ook collega’s die nog niet zo lang bij ons zijn maar wel helemaal hun plekje hebben gevonden, is het fijn als ze meer willen werken. Het zorgt ervoor dat bewoners vertrouwde gezichten zien.

De nieuwe publiekscampagne van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is bedoeld om meer uren werken te stimuleren. Beluister het verhaal van Sharon in deze korte video.