Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Nieuws van De Leyhoeve De herfst: een mooi moment om terug te kijken op een fantastische zomer

Terugkijken op een fantastische zomer

14 / 10 / 2022

De herfst is begonnen. Het seizoen van de warme, bonte kleuren en de heerlijke najaarszon. In de herfst is de natuur misschien wel op zijn mooist! Fijn om nog eens terug te denken aan de zomer en mooie herinneringen op te halen.

Bij de Leyhoeve stond deze in het teken van veel leuke activiteiten die we voor onze bewoners op de zorgafdeling georganiseerd hebben. Het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen. Zo zijn we in Groningen met een groep bewoners op bewonersvakantie geweest naar Elsoo. Vier dagen lang genieten met elkaar: het Douwe Egberts Museum bezoeken, zwemmen, dansen, heerlijk vers koken samen, wandelen en met de boot varen door Nationaal Park De Alde Feanen. In Tilburg kon een echte Tilburgse kermismiddag natuurlijk niet ontbreken. Bewoners hebben genoten van een gezellige middag met echte kermisactiviteiten.

Een greep uit onze andere zomeractiviteiten: een vakantiequiz, tafelbasketballen met elkaar, een leuke vrijdagmiddagborrel met lekkere hapjes, creatief bezig zijn, een heerlijke lunch, BBQ, muziek maken en nog veel meer. Allemaal mooie geluksmomenten om af en toe nog eens bij stil te staan. We kijken dan ook terug op een mooie zomer en genieten ondertussen van de kleurrijke herfst.