Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Verpleeghuis Tilburg "Gastvrijheid en leefplezier"

Verpleeghuis Tilburg

Bent u op zoek naar een verpleeghuis in Tilburg? Kom eens langs bij De Leyhoeve. Dit nieuwe en innovatieve woonconcept voor 55-plussers heeft meerdere zorgvormen, horecagelegenheden en andere faciliteiten. Meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat u informeren.

Comfortabel wonen in hét verpleeghuis in Tilburg

Bij De Leyhoeve streven we ernaar om onze bewoners een thuisgevoel te geven. Alles binnen ons nieuwe en innovatieve woonconcept, van de horeca voorzieningen tot de inrichting van onze appartementen, is ontworpen met het oog op comfort en toegankelijkheid. Bewoners genieten van de vele faciliteiten, zoals een eigen keuken, ruime woonoppervlakte en directe toegang tot het aangrenzende Leijpark en merdere horeca. Dit alles binnen een veilige en gastvrije gemeenschap die sociale interactie en een actief leven bevordert.

wonen leyhoeve
begeleid wonen
dagopvang tilburg

Persoonsgerichte zorg en ondersteuning

De Leyhoeve onderscheidt zich door een persoonsgerichte benadering van zorg. Elke bewoner heeft eigen zorgbehoeften en die zetten wij altijd centraal. Zijn er gespecialiseerde behandelingen nodig om aan uw zorgbehoeften te voldoen? Dan werkt ons professionele zorgteam samen met uw huisarts, fysiotherapeut of andere hulpverlener. Bij toename van de complexiteit van de zorg, wordt er een speciale behandelaar in de ouderenzorg ingezet.

Meer informatie in onze zorg brochures

Voor een gedetailleerd overzicht van onze diensten en faciliteiten nodigen we geïnteresseerden uit onze zorg brochures te lezen. Deze brochures bevatten de nodige informatie over passende zorg in De Leyhoeve. Laat u informeren over onze benadering van zorg en de verschillende woonmogelijkheden die we bieden. Ze zijn een uitstekend startpunt voor iedereen die overweegt deel uit te maken van onze gemeenschap. Klik hier en download de brochures.

Verblijven met een WLZ-indicatie

Het Modulair Pakket Thuis is een manier waarop zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz) wordt aangeboden, soms ook verzilveringsvorm genoemd. Dit betekent dat u bij De Leyhoeve in uw eigen onafhankelijke appartement kunt blijven wonen, terwijl u binnen de door het CIZ vastgestelde indicatie voor langdurige zorg, een deel van de benodigde zorg van ons ontvangt.

 

Verblijven zonder medische indicatie?

Dit is absoluut een optie. Als u uit eigen beweging, dus niet op voorschrift van uw huisarts, besluit om in ons verzorgingshuis te verblijven, dan dekken veel zorgverzekeringen een deel van deze kosten. Medische uitgaven worden meestal gedekt door de basisverzekering. De kosten voor het verblijf en eventuele aanvullende servicepakketten komen vaak voor vergoeding in aanmerking via een aanvullende zorgverzekering. De exacte vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar, of wij een overeenkomst met hen hebben, en het type van uw polis. Voor een gedetailleerde calculatie en inzicht in uw eigen bijdrage adviseren we u om rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Verschillende woonopties, ingericht op uw behoefte

Bij De Leyhoeve geniet u van een prachtige woonervaring. We bieden diverse zorgappartementen aan die volledig naar uw smaak ingericht kunnen worden. Onze appartementen variëren in grootte vanaf 67m2 tot een indrukwekkende 190m2. Dit biedt u de vrijheid om te kiezen tussen een gezellige nokwoning of een ruimtelijk appartement met veel leefruimte. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om zelfstandig thuis te wonen.

Vraag een rondleiding aan!

Bent u geïnteresseerd en wilt u de warme sfeer en de vele faciliteiten van De Leyhoeve in Tilburg ervaren? Wij nodigen u uit voor een persoonlijke rondleiding. Tijdens deze rondleiding krijgt u een uitgebreid beeld van het leven bij De Leyhoeve, van onze comfortabele appartementen tot de uitgebreide zorgmogelijkheden en levendige gemeenschapsactiviteiten. Het is de perfecte gelegenheid om vragen te stellen en direct te ervaren wat ons onderscheidt. U bent van harte welkom.

dagbesteding

Uitgebreide dagbesteding

Een zinvolle invulling van de dag, versterkt het gevoel van deel uitmaken van een gemeenschap. Het zorgt voor vaste routine, bevordert sociale interacties en wekt de interesse. Het brengt leven in de dagelijkse routine en kan helpen het gevoel van eenzaamheid te verminderen. Bovendien vermindert dagbeleving het gevoel van eenzaamheid.

Verder is het van groot belang dat we met onze dagbeleving ook de mantelzorgers enige verlichting kunnen bieden. Ons zorgteam zet zich dagelijks in en gaat tot het uiterste om te zorgen voor onze bewoners.

De Leyhoeve: de ideale omgeving voor ouderen

De faciliteiten bij De Leyhoeve zijn haast oneindig. Dat onderscheidt ons van andere verzorgingshuizen. Kom daarom langs bij De Leyhoeve en geniet van deze fijne plek.

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren