Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Online aanmelden Contactformulier Dagbeleving

Dagbeleving

Op 1 mei 2023 openen we onze Dagbeleving: vijf dagen per week voor ouderen met WLZ indicatie of particuliere afname.

Een prettige dagbeleving kan bijdragen aan een gevoel van ‘erbij horen’ en van betekenis zijn. Het geeft tegelijkertijd structuur aan de dag en stimuleert het sociaal contact en prikkelt nieuwsgierigheid. Het geeft de dag kleur en kan er ook voor zorgen dat er minder eenzaamheid gevoeld wordt. Daarnaast kan dagbeleving ervoor zorgen dat sommige mensen langer thuis kunnen blijven wonen.

De meeste mensen die gebruik maken van de dagbeleving hebben veelal een vorm van dementie of somatische zorgvraag (lichamelijke klachten), waardoor het vaak niet meer mogelijk is om in het dagelijkse ritme mee te draaien en er extra zorg of aandacht nodig is. Bovendien ontlast het ook de mantelzorgers om dat zij nu ook even tijd voor zichzelf hebben.

Onze dagbeleving bieden we aan voor zowel bewoners als voor mensen buitenaf aan. In een aparte ruimte waar vooral rust te vinden is. Zorgzame en bekwame collega’s bieden begeleiding tijdens de diverse activiteiten. U kunt dan denken aan het maken van muziek, samen zingen, lezen of het werken met keramiek, vilt, bloemschikken of koken. Maar we zijn er ook voor een goed gesprek. We bieden iedereen de mogelijkheid om mee te kunnen doen. Zo kunnen zij hun talenten ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen.

Uit ervaring hebben we gezien dat gasten die onze dagbeleving bezoeken zich thuis voelen en graag komen. Geluk en plezier staat voorop.

Heeft u interesse in Dagbeleving of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in. Onze Adviseur Wonen met zorg Jolijn Gielen neemt dan contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Naam(Required)