Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN “Sfeervol en gastvrij!”

Levensloopbestendige woning Groningen

Een levensloopbestendige woning huurt u via De Leyhoeve in Groningen. Alle voorzieningen zijn aangebracht om zelfstandig te blijven wonen, ook als u in de toekomst minder goed ter been bent. Kies zelf uw eigen badkamer en keuken uit en stel uw woning geheel naar eigen wens samen.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Een levensloopbestendige woning in Groningen in verschillende vormen

Onze woningen variëren van 65 m2 tot 190 m2 en zijn opgeleverd als tussenwoning, hoekwoning en penthouse. U beschikt over een handige berging en u heeft toegang tot de inpandige parkeergarage. Elke woning is tevens duurzaam en aardbevingsbestendig gebouwd. Download onze brochure online en bekijk de sfeerimpressies van onze levensloopbestendige woningen in Groningen

Alles wat u nodig heeft onder één dak

Net als u willen wij dat u niets tekortkomt. Daarom biedt ons zorgcomplex ook verschillende faciliteiten, waar u in sommige gevallen zelfs 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan een:

  • Eigen Brasserie, pizzeria, coffee corner en gezellige bar
  • Boodschappenservice, roomservice en een postservice
  • Terras met uitzicht op het Winschoterdiep
  • Huisartsenpost, apotheek, kapper, fysiotherapeut, diëtist, zwembad en kinderdagverblijf

U bent van harte welkom in De Leyhoeve

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan levensloopbestendige woningen en ons zorgcomplex in Groningen? Vraag een vrijblijvende rondleiding aan via onze website of bel met een van onze medewerkers via 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.