Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Senioren huurwoningen

Senioren huurwoningen zijn de perfecte manier om als 55-plusser zelfstandig te blijven wonen, omringd door de beste zorg en faciliteiten. Voor de huur van een comfortabele seniorenwoning en seniorenhuisvesting in Groningen kunt u perfect terecht bij De Leyhoeve. Wij beschikken over ruime en persoonlijke appartementen voor uzelf of uw ouders. Ontdek welke seniorenwoningen bij ons in Groningen te huur zijn en plan een bezoek aan een seniorenhuisvesting.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Aangenaam oud worden in een van onze senioren huurwoningen

Huur een seniorenwoning in Groningen waar uw ouders zelfstandig en aangenaam oud kunnen worden, wat voor iedere oudere natuurlijk de ideale seniorenhuisvesting is. De senioren huurwoningen van De Leyhoeve zijn uitgerust met alle faciliteiten en zorg die een oudere nodig heeft. Elke woning is bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig. Het personeel van dit wooncomplex staat elke dag, op elk moment van de dag voor u klaar. Bij de huur van een seniorenwoning of seniorenhuisvesting in Groningen heeft u bij ons de keuze uit verschillende groottes van appartementen. Kies de grootte die het beste bij uw situatie past. U past de ouderen woning bovendien aan volgens uw wensen.

Kies voor rust en vrijheid en huur een seniorenwoning in Groningen

De senioren huurwoningen van ons wooncomplex zijn geschikt voor twee personen. Partners kunnen samenblijven, ongeacht de verschillende zorgbehoeftes. Zo wordt u samen met uw geliefde op een aangename manier oud in een persoonlijke, levensloopbestendige woning. Onze woonomgeving is gelegen in een oase van rust, met water, tuinen en een park. Bij de huur van onze seniorenwoningen in Groningen behoudt u bovendien de vrijheid die u bij een comfortabele seniorenhuisvesting mag verwachten. Het complex heeft een parkeergarage en is vlak bij een bus- en treinstation. Zo vertrekt u eenvoudig op een leuk uitje en bent u makkelijk bereikbaar voor vrienden en familie.

Snuif alvast de sfeer op tijdens een rondleiding

Kom alvast de sfeer opsnuiven van onze senioren huurwoningen en bezoek de seniorenwoningen die te huur zijn in Groningen. Of geniet van een heerlijke maaltijd in onze Brasserie en een kopje koffie in onze coffee corner. Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding bij ons in Groningen, waarin u de seniorenwoningen die te huur zijn en de bijbehorende faciliteiten ontdekt. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92 of via het contactformulier.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.