Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Seniorenwoningen te huur Groningen

Senioren huurwoningen

Senioren huurwoningen zijn de perfecte manier om als 55-plusser zelfstandig te blijven wonen omringd door de beste zorg en faciliteiten. Ontdek de ruime en persoonlijke appartementen van De Leyhoeve in Groningen voor uzelf of uw ouders. Lees verder en plan een bezoek.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Word aangenaam oud in een van onze senioren huurwoningen

Huur een seniorenwoning in Groningen waar uw ouders zelfstandig en aangenaam oud kunnen worden. De senioren huurwoningen van De Leyhoeve zijn uitgerust met alle faciliteiten en zorg die een oudere nodig heeft. Elke woning is bovendien duurzaam en aardbevingsbestendig. Het personeel van dit wooncomplex staat elke dag op elk moment van de dag voor u klaar. Bij de huur van een seniorenwoning in Groningen heeft u bij ons de keuze uit de grootte van appartement die bij uw situatie past. U past de woning bovendien aan volgens uw wensen.

Kies voor rust en vrijheid en huur een seniorenwoning in Groningen

De senioren huurwoningen van ons wooncomplex zijn geschikt voor twee personen. Partners kunnen samenblijven, ongeacht de verschillende zorgbehoeftes. Zo wordt u samen met uw geliefde op een aangename manier oud in een persoonlijke woonomgeving. Onze woonomgeving is gelegen in een oase van rust, met water, tuinen en een park. Bij de huur van onze seniorenwoningen in Groningen behoudt u bovendien uw vrijheid. Het complex heeft een parkeergarage en is vlakbij een bus-en treinstation. Zo vertrekt u eenvoudig op een leuk uitje en bent u makkelijk bereikbaar voor vrienden en familie.

Snuif alvast de sfeer op tijdens een rondleiding

Kom alvast de sfeer opsnuiven van onze senioren huurwoningen. Of geniet van een heerlijke maaltijd in onze Brasserie en een kopje koffie in onze coffee corner. Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding waarin u de woningen en faciliteiten ontdekt. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.