Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Zorginstelling Tilburg "Gastvrijheid en leefplezier"

Zorginstelling Tilburg

Bent u op zoek naar een zorginstelling in Tilburg? Bij De Leyhoeve bent u aan het juiste adres. Met specialistische zorg op maat en diverse woonopties, biedt De Leyhoeve een woonconcept voor 55-plussers. Leefplezier, woongenot, gastvrijheid en kwaliteit staan centraal. Meer weten over onze zorgopties? Lees dan snel verder.

Specialistische zorg gericht op uw behoefte

Bij De Leyhoeve begrijpen we als geen ander dat elk individu recht heeft op maatwerk. Onze bewoners kunnen daarom rekenen op specialistische zorg, gericht op unieke behoeften. Wanneer gespecialiseerde behandelingen nodig zijn, werkt De Leyhoeve nauw samen met uw huisarts, fysiotherapeut of andere hulpverlener. Bij toename van de complexiteit van de zorg, wordt er een speciale behandelaar in de ouderenzorg ingezet.

wet langdurige zorg

Leyhoeve en de Wlz

Het Modulair Pakket Thuis is een leveringsvorm – ook wel verzilveringsvorm genoemd – vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz). U kunt dan bij De Leyhoeve zelfstandig thuis in uw eigen appartement blijven wonen en ontvangt van ons binnen de gestelde CIZ-indicatie voor langdurige zorg een gedeelte van de zorg die u nodig heeft.

Geen medische indicatie?

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Indien u op eigen initiatief, en niet op aanraden van uw huisarts, kiest voor een verblijf in een Zorghotel Suite, dan vergoeden veel zorgverzekeraars een aanzienlijk deel van de kosten van het verblijf in verzorgingshuizen. De medische kosten vallen gewoonlijk onder de basisdekking. Kosten voor het verblijf en eventuele extra servicepakketten worden echter vaak vergoed via een aanvullende verzekering. Hoeveel er precies vergoed wordt, hangt af van uw verzekeraar, of we een contract met hen hebben, en de keuze van uw polis. Voor een nauwkeurige berekening en overzicht van uw bijdrage, raden we u aan direct contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie? Lees onze brochures

Wanneer het op zorg aankomt, zijn er bij De Leyhoeve veel mogelijkheden. Daarom hebben we alles over onze zorg voor ouderen op een rij gezet. Klik hier en lees onze verschillende brochures.

Verschillende verblijven,

ingericht naar wens

In De Leyhoeve woont u prachtig. We hebben verschillende zorgappartementen ter beschikking die allemaal naar wens kunnen worden ingericht. Onze appartementen beginnen bij 67m2 en lopen door tot maar liefst 190m2. Zo maakt u zelf de keuze voor een knusse nokwoning of juist een appartement dat ruim is opgezet en veel vierkante meters bevat.

Meer over wonen

Geniet ook van onze horecagelegenheden

Zorg is belangrijk en daar zijn we ons van bewust. We doen er elke dag alles aan om de beste zorg te verlenen aan onze bewoners op hun oude dag. Maar De Leyhoeve biedt meer. Een eigen brasserie waar heerlijke, seizoensgebonden gerechten worden geserveerd. Een pizzeria met een groot aanbod aan overheerlijke pizza’s. Een bar waar gezellig geborreld kan worden met vrienden, medebewoners of familie. Schijnt de zon en is de temperatuur aangenaam? Dan kunt u plaatsnemen op ons terras, grenzend aan het Leijpark. En dat alles op loopafstand van uw eigen kamer. Kortom, De Leyhoeve is veel meer dan alleen zorg. Het is een plek waar genieten centraal staat.

Vraag een rondleiding aan!

We kunnen u middels deze pagina wel vertellen waar De Leyhoeve voor staat, waarom dit zo’n fijne plek is, welke faciliteiten aanwezig zijn en onze diverse woonopties uitlichten. Maar om echt een goed beeld te krijgen van De Leyhoeve kunt u een rondleiding aanvragen. Ontmoet bewoners, proef de gemoedelijke sfeer en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij als zorginstelling te bieden hebben. Klik hier, vraag een rondleiding aan en kom langs. De Leyhoeve is gemakkelijk te bereiken op slechts enkele minuten van het centrum van Tilburg. U bent van harte welkom.

De Leyhoeve Tilburg: meer dan alleen wonen

Wij zijn trots op ons woonconcept en laten dat graag aan u zien. Kom daarom langs bij De Leyhoeve in Tilburg, maak uw wensen kenbaar en ga in gesprek met onze enthousiaste medewerkers. Tot snel!

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren