Locaties

Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

LEYHOEVE IN GRONINGEN Samen aangenaam oud worden? Het kan!

Woonzorg Groningen

Bent u op zoek naar woonzorg in Groningen waar u en uw partner de nodige zorg krijgen, maar u wel zelfstandig kunt blijven wonen? Of zoekt u voor uw ouders een aangepaste woning met de nodige faciliteiten voor ouderen? In beide situaties bent u aan het juiste adres bij de appartementen voor ouderen van De Leyhoeve. In deze appartementen ontvangt u of ontvangen uw ouders de nodige zorg wanneer nodig in de eigen woning.

Bel ons direct! Meld u aan voor een rondleiding

Blijf zelfstandig wonen met woonzorg in Groningen

Wooncomplex De Leyhoeve bestaat uit duurzame en aardbevingsbestendige appartementen waar ouderen zelfstandig wonen. Wilt u ook zo lang mogelijk zelfstandig wonen in een huiselijke sfeer met uw partner? Heeft u echter af en toe wat hulp nodig? Geen probleem! Bij het concept van woonzorg krijgt u zorg wanneer u deze nodig heeft. Omdat u dat niet altijd kunt plannen, staat ons zorgpersoneel altijd paraat. Elke dag van de week, op elk moment van de dag. Als u kiest voor woonzorg bij De Leyhoeve in Groningen heeft u bovendien toegang tot onze faciliteiten. Deze omvatten onder andere een huisartsenpost en apotheek, maar ook een fysiotherapeut, zwembad en Brasserie.

Ontdek de voordelen

Vraag een rondleiding in ons wooncomplex in Groningen en ontdek zelf de voordelen van woonzorg. Of kom alvast een kijkje nemen met uw ouders en geniet van een heerlijk kopje koffie in de Brasserie. Maak online een afspraak en plan uw bezichtiging. Voor vragen bereikt u ons op 050 – 206 92 92.

Neem nu contact op voor een rondleiding of stel direct uw vraag.