Locaties
Type zoekterm(en) en druk op enter

Onze locaties

Tilburg

Groningen

Verzorgingshuis Tilburg "Hoogwaardige zorg, dag en nacht"

Verzorgingshuis Tilburg

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Tilburg waar luxe, comfort en zorg hand in hand gaan? De Leyhoeve biedt een woonervaring voor ouderen die in een vertrouwde omgeving willen blijven wonen, met alle zorg en ondersteuning binnen handbereik. Gelegen op korte afstand van het centrum van Tilburg, staat De Leyhoeve bekend om haar professionele zorg, prachtige locatie en het creëren van een thuis waar bewoners zich echt gewaardeerd en verzorgd voelen.

Ontdek hét verzorgingshuis van Tilburg

De Leyhoeve is een verzorgingshuis waar het gemiddelde cijfer voor tevredenheid hoog ligt. De Leyhoeve in Tilburg onderscheidt zich als een vooruitstrevend verzorgingshuis dat zich richt op het welzijn en de zelfstandigheid van haar bewoners. De Leyhoeve faciliteert een veilige en comfortabele woonomgeving, met toegang tot gepersonaliseerde zorg en ondersteuning. Gelegen in een prachtige omgeving, biedt De Leyhoeve diverse woonopties die aansluiten bij de verschillende behoeften en voorkeuren van ouderen. Hier wordt de nadruk gelegd op het behouden van de eigen regie en het stimuleren van een actieve levensstijl, met faciliteiten en activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid en sociale interactie.

Hoogwaardige zorg, dag en nacht

Bij De Leyhoeve in Tilburg is onze zorg niet alleen van topkwaliteit, maar ook altijd beschikbaar. Dag en nacht. We begrijpen dat elke bewoner eigen wensen en behoeften heeft. Daarom bieden we gepersonaliseerde zorgplannen die ondersteund worden door de Wet Langdurige Zorg. Ons professionele en enthousiaste zorgteam werkt nauw samen met huisartsen om ervoor te zorgen dat alle bewoners de beste zorg krijgen die ze verdienen. Dat maakt De Leyhoeve een fijne plek.

Uitgebreide dagbesteding inbegrepen

Een actief en sociaal leven is een belangrijk onderdeel van het welzijn van onze bewoners. Daarom bieden we activiteiten en dagbestedingen aan. Van creatieve workshops tot lichte sportactiviteiten, we zorgen ervoor dat er altijd wat de doen is. Deze activiteiten stimuleren niet alleen de fysieke en mentale gezondheid, maar bieden ook volop kansen voor sociale interactie en het opbouwen van vriendschappen binnen onze gemeenschap. Meer lezen over onze dagbesteding? Klik dan hier.

Inschrijven? Neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd in wat De Leyhoeve te bieden heeft? We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een persoonlijke rondleiding te plannen. Ontdek zelf waarom De Leyhoeve het verschil maakt in ouderenzorg en hoe we kunnen bijdragen aan een gelukkig en zorgeloos leven in Tilburg. U bent van harte welkom.

Lees meer in onze zorg brochures

Voor diegenen die dieper willen duiken in de details van onze zorgdiensten en faciliteiten, bieden onze zorg brochures uitgebreide informatie. Vraag ze vandaag nog aan en ontdek hoe De Leyhoeve inspeelt op de behoeften van elke bewoner, met een focus op kwaliteit van leven en persoonlijke zorg. De brochures vindt u hier.

Leyhoeve, meer dan alleen wonen

In De Leyhoeve gaat het om meer dan alleen wonen; het is een gemeenschap waar levenskwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht centraal staan. Onze locatie in Tilburg biedt niet alleen prachtige woonruimtes, maar ook een levendige omgeving waar bewoners kunnen wonen en genieten van een rijk sociaal leven, ondersteund door een brasserie, restaurant, pizzeria en meer horecagelegenheden.

Bent u klaar om de volgende stap te zetten? Contacteer De Leyhoeve vandaag nog voor meer informatie of plan een bezoek en ervaar zelf de warmte en kwaliteit van onze gemeenschap. Tot snel!

Wonen

Zorg

Eten & Drinken

Vergaderen & vieren